Nema pomaka u potrazi za nestalim Dragutinom Otročakom – svaki trag mu se gubi od prošle srijede

“Nastavljamo potragu smanjenim intenzitetom do pojave nekih ‘opipljivih’ informacija po kojima bi dalje mogli nešto konkretno poduzimati“

Objavljeno: 01.12.2022. Valentina Cigula

Dragutin Otročak (37) iz Lovreća Sela kod Krapinskih Toplica, kojem se svaki trag gubi od prošle srijede, 23. studenog, nažalost, još uvijek nije pronađen, potvrdio nam je to danas Nenad Capar iz Hrvatske gorske službe spašavanja, dodavši da se potraga nastavlja i dalje smanjenim intenzitetom.

-Potraga se nastavlja i dalje do pojave nekih ‘opipljivih’ informacija po kojima bi dalje mogli nešto konkretno poduzimati. Radimo još neka snimanja dronom. Policija obavlja sve radnje koje su u njihovoj nadležnosti, a kada oni daju neku konkretnu informaciju, tada mi radimo po tome – kazao nam je Capar.

Podsjetimo, zaposlenik Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju posljednji je put viđen kao što smo ranije naveli, prošle srijede, oko 20 sati na području Čret – Benkova, a u nedjelju su se u potragu uključili i pripadnici Hrvatske gorske službe za spašavanje, policija, dobrovoljni vatrogasci i lovci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba