Kutiju sa zastavom Belgije dugo su ignorirali

GIBON KENT PROGNOZIRAO POBJEDU ‘VATRENIH’: Tijekom ovog prvenstva se još nije pokazao u najboljem izdanju, ali danas je bio jako raspoložen za prognoziranje

Objavljeno: 01.12.2022. zagorjeinternational

Bjeloruki gibon Kent iz Zoološkog vrta Grada Zagreba predviđa da će ‘Vatreni’ u današnjoj utakmici pobijediti Belgiju, a ako se njegova prognoza obistini, Hrvatska će u nokaut-fazu natjecanja ući s čela skupine ‘F’.

Djelatnici Zoološkog vrta nadaju se da se Kent vratio u formu i da je njegova prognoza točna. Naime, tijekom ovog se Svjetskog prvenstva još nije pokazao u svojem najboljem izdanju. Prvo je prognozirao pobjedu Hrvatske nad Marokom, a pred utakmicu Hrvatske i Kanade nije izabrao pobjednika.

– Kent je predvidio pobjedu Hrvatske. Već je griješio, pa sam uvjeren da ponovo griješi. Najvažnije je da najbolji tim pobijedi. Važan je “fair play“. Uvjeren sam da će naši Crveni vragovi pobijediti vrlo jak hrvatski tim – rekao je Nicolaas Buyck, veleposlanik Kraljevine Belgije u Hrvatskoj.

Iako su Belgijci djelatnicima Zoološkog vrta darovali svoje navijačke rekvizite, navijači Vatrenih pospremit će ih za uspomenu te ostati vjerni svojim kvadratićima.

– Danas je Kent bio jako raspoložen za prognoziranje. Nadamo se da će jednako tako biti raspoloženi Vatreni u igri. Kent i članovi njegove obitelji jasno vjeruju u pobjedu Hrvatske. Naše srce kuca za Vatrene – rekao je ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba Damir Skok.

U nastambi bjelorukih gibona, kutiji sa zastavom Hrvatske prvo je prišao Kent, a potom Kulička u društvu kćeri Fione i Salvadore. Kutiju sa zastavom Belgije zagrebački su giboni danas dugo ignorirali. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter