Bodovanje mečeva je vršeno od strane tri međunarodna linijska suca i glavnog suca u samom borilištu

Lovro Brezovečki zlatan na međunarodnom turniru ‘Dragon Challenge International Savate Tournament’

Objavljeno: 30.11.2022. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda u Novom Marofu, u organizaciji Savate kluba “Šimunec-Gym” i Hrvatskog Savate Saveza, održan međunarodni turnir ‘Dragon Challenge International Savate Tournament’.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 196 boraca iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Italije i Azerbajdžana, a među njima, osim članova kluba “Savate box Stubica”, iz Zagorja je nastupio i Lovro Brezovečki iz Zlatar Bistrice, član Savate kluba ‘Kobra’ Marija Bistrica, koji se natjecao u dobnoj kategoriji juniora, težinskoj kategoriji do 65 kilograma i disciplini ‘Assault’, a kojega je pripremao trener Darko Milošić.

Mečevi su se održavali u tri runde u trajanju od po 1,5 minuta, a bodovanje mečeva je vršeno od strane tri međunarodna linijska suca kao i od strane glavnog suca u samom borilištu. 

Lovro je pobijedio sve svoje protivnike jednoglasnim odlukama sudaca i na kraju turnira je proglašen pobjednikom turnira u težinskoj kategoriji do 65 kilograma. Za osvojen turnir dodijeljena mu je zlatna medalja kao i diploma od strane predsjednika Hrvatskog Savate Saveza, Pregrada Šimuneca. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba