Zabilježite datum 18. prosinac i požurite s prijavom

Postanite dio božićne sportske čarolije u Westgate Shopping Cityju

Objavljeno: 29.11.2022. zagorjeinternational

Najljepša trkačka bajka, već četvrtu godinu za redom, u organizaciji Atletskog kluba Fit, okupit će sve ljubitelje trčanja 18. prosinca u Westgate Shopping Cityju.

Dionice utrka namijenjene su za djecu i odrasle. Dječje utrke ‘Epiroc kids race’ formirane su po dobnim kategorijama od po 100, 200 i 400 metara dok odrasli mogu trčati štafetnu utrku od dva puta po 2,5 kilometra, utrku od dvije milje i glavnu utrku od pet kilometara.

Kao i sve do sada, utrke su limitirane, pa požurite s prijavom na www.utrka.com i osigurajte svoje mjesto na startu ‘4. Westgate božićne utrke’.

Humanitarna utrka

S obzirom da je ovo i doba darivanja, utrka je osim natjecateljskog i humanitarnog karaktera. Naime, dio startnina, kao i dosadašnjih godina, darovat će se obitelji iz okolice Zaprešića slabijeg imovinskog statusa.

Svi sudionici koji završe utrku, ulaskom u cilj dobit će unikatnu medalju. Za one najbrže tu su i medalje po dobnim kategorijama, a pet najbržih u kategorijama muškaraca i žena na utrci pet kilometara čekaju poklon bonovi Westgate Shopping Cityja.

Bez obzira jeste li aktivni trkač ili potpuni početnik, odaberite dionicu i postanite dio božićne sportske čarolije u Westgate Shopping Cityju.

Vidimo se na Westgate božićnoj utrci!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba