NA DAN GRADA: Hrvatski zavod za zapošljavanje u zagorskoj prijestolnici otvara Centar za informiranje i savjetovanje u karijeri (CISOK)

“Krapina postaje još jedan grad u RH koji pruža novi model rada prilagođen potrebama pojedinaca”

Objavljeno: 29.11.2022. AB


Hrvatski zavod za zapošljavanje sljedećeg utorka u Krapini otvara vrata svog Centra za informiranje i savjetovanje u karijeri – CISOK. Centar će biti na adresi Ksavera Šandora Gjalskog 2, a svečano otvorenje predviđeno je za 11.30 sati.

– Otvorenjem CISOK-a, Krapina postaje još jedan grad u Hrvatskoj koji pruža novi model rada prilagođen potrebama pojedinca, koji omogućava dostupnost informacija o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere svim građanima. Osnovna svrha osnivanja centara za informiranje i savjetovanje u karijeri je pružanje novih usluga profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere širim skupinama korisnika, pružanje usluga pomoći u odabiru odgovarajućeg obrazovanja i zaposlenja, što je direktan doprinos razvoju zajednice i gospodarstva na lokalnoj i nacionalnoj razini – kazao je Goran Vukmanić, predstojnik krapinskog Podučnog ureda HZZ-a.

Korisnicima CISOK-a bit će na raspolaganju usluge individualnog i grupnog informiranja i profesionalnog savjetovanja te raznovrsne radionice, predavanja i prezentacije u svrhu unapređenja osobnih potencijala za cjeloživotni razvoj karijere. Usluge CISOK-a primarno su namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima i nezaposlenim osobama, ali i svim ostalima zainteresiranim za razvoj karijere.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba