Advent u Zaboku kuca na vrata

Božićne predstave za najmlađe, kuhano vino i gin za one starije, Marko Tolja, Djed Mraz, božićni sajam… Evo što vas još očekuje 

Objavljeno: 29.11.2022. zagorjeinternational

Prosinac u Zaboku će biti prepun raznih događanja za sve uzraste, a ona započinju već ovog četvrtka radionicom izrade starinskih ukrasa i kićenjem bora u zabočkoj Gradskoj galeriji. 

Centralno događanje, otvorenje Adventa u Zaboku, održat će se 16. prosinca uz događanja udruga, ustanova i ostalih dionika društvenog života, a na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog bit će i glazbeni program koji započinje uz ‘Footloose Band’, odmah nakon Večeri Zabočana.  

Sljedeći dan, u subotu 17. prosinca, održat će se koncert Marka Tolje, a nakon njegova koncerta atmosferu će dodatno ugrijati ‘Smooth band’. 

Najmlađi dolaze na svoje 18. prosinca kada će u jutarnjim satima na trgu ‘Kazalište Prijatelj’ razveseliti najmlađe božićnom predstavom, a Djed Mraz i drugi animatori podijelit će poklone dok će Udruženje obrtnika grada Zaboka pripremiti humanitarno događanje. 

Svirke se nastavljaju 23. prosinca od 18 sati uz naveliko poznati dvojac na gitarama – Tomija i Vladeka (Hands&Voice), a na Badnjak predstoji već tradicionalna podjela ribica. 

U novu godinu, Zabočani i njihovi gosti će ući uz mnogo plesa i pjesme ‘The Sway Banda’ te veliki vatromet u ponoć. 

Također, od 16. do 31. prosinca će na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog biti i bogata ponuda blagdanskih delicija, kuhanog vina, gina, čaja te mali božićni sajam na kojem ćete moći kupiti proizvode domaćih OPG-ovaca i udruga. 

Detaljan program pogledajte u nastavku ili na službenim stranicama Grada. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba