Pogledajte kako je bilo na koncertu povodom velikog rođendana

KUD KLANJEC: ˝Hvala od srca našoj najdražoj publici na ispunjenoj gradskoj dvorani do zadnjega mjesta, nema nama ljepše čestitke za 40. rođendan˝

Objavljeno: 28.11.2022.

Kulturno – umjetničko društvo ‘Antun Mihanović’ Klanjec protekle je subote svoje bivše članove, sugrađane i podupiratelje i najvjerniju publiku počastio velikim koncertom povodom obilježavanja 40. godišnjice neprekidnog djelovanja društva koje još od lipnja 1981. godine okuplja brojne kulturne amatere klanječkoga kraja, a od 1982. djeluje kao KUD ‘Antun Mihanović’.

– Hvala od srca našoj najdražoj publici na ispunjenoj gradskoj dvorani do zadnjega mjesta! Nema nama ljepše čestitke za 40. rođendan! Nadamo se da ste se zabavili uz naše anegdote i šale iz svakodnevnog života našeg KUD-a iza pozornice, a da vam se svidjelo ono što smo izveli na pozornici. Jer naš KUD živi 40 godina zahvaljujući ponajprije svojoj publici, živi na brojnim nastupima, ali i u Vrelejevim autobusima, na svojim putovanjima i gostovanjima, na probama. Živi uz smijeh i nezaboravne doživljaje. Ljubav prema glazbi i plesu, ali i prijateljstva za cijeli život, ljubavi, brakovi i djeca koja su sinoć bila na pozornici… to smo mi, klanječki KUD-ovci – napisali su na svom Facebook profili KUD-ovci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba