Susjeda čula roditelje kako se svađaju

Braća (1 i 3 godine) izbodeni na smrt, osumnjičena njihova majka: “Krvi je bilo posvuda“

Objavljeno: 27.11.2022. zagorjeinternational

Trogodišnjak i 11-mjesečni dječak pronađeni su u stanu u Bronxu s više ubodnih rana na vratu i torzu te su prevezeni u bolnicu, ali nažalost, liječnici ih zbog preteških ozljeda, nisu uspjeli spasiti, pišu američki mediji, a prenosi Index.hr.

Njihova majka (24) privedena je na policiju, a zatim prevezena u bolnicu, nakon što se, kako su prenijeli mediji, ponašala čudno. Nije uhićena, a otac djece nije priveden, rekao je zamjenik načelnika novinarima, no kasnije su mediji objavili kako je majka osumnjičena.

Rekao je da su policajci postupali nakon dojave o čudnom, ali nenasilnom ponašanju ženske osobe. Policiji je rečeno da je žena pokušavala zapaliti predmete u kuhinji i pronašli su je u stanu na trećem katu. “Ponašala se iracionalno”, rekao je zamjenik načelnika.

Naime, privedena je bez incidenata do dolaska hitne pomoći, koja ju je prevezla u bolnicu na promatranje, a prije odlaska u bolnicu, policajcima je obiteljski prijatelj rekao da su djeca s ocem. Nešto kasnije policiji je stigla nova dojava. Prijavljeno je na istoj adresi da dvoje djece ne diše. Zamjenik načelnika rekao je da su se policajci vratili u stan i pronašli dječake s višestrukim ranama, dodajući da su policajci i član obitelji pokušali reanimirati djecu dok su čekali hitnu pomoć, koja ih je odvezla u bolnicu, gdje su umrla.

-Unatoč svim naporima policajaca, oba su djeteta podlegla ozljedama – rekao je zamjenik.

Susjeda koja živi niz hodnik, Shannon Holyfield, rekla je da su se roditelji dječaka posvađali ranije tog dana, a da je kasnije čula oca dječaka kako vrišti i vidjela ga kako nosi dvojicu dječaka, gole i prekrivene krvlju, kroz hodnik.

-Histerično je vrištao. Vrištao je – pomozite mi! Otvorila sam vrata i vidjela kako dolazi niz hodnik s dva dječaka u naručju. Bili su mrtvi. Krvi je bilo posvuda – ispričala je potresena susjeda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba