Tvrtka 'Navis CNC Solutions' nabavila novi stroj, otvaraju se nova radna mjesta, a pogodnosti su sjajne

˝Širimo se, rastemo zajedno s djelatnicima, imamo ciljeve, čeka nas milijun eura investicija, a ono što želimo je – biti partner broj jedan˝

Objavljeno: 27.11.2022. Marta Čaržavec

Osnovana 2017. godine tvrtka ‘Navis CNC Solutions’ sa sjedištem u Svetom Križu Začretju, koja se bavi obradom svih vrsta metala i plastike, a pritom posvećena stalnom unapređenju svojih proizvoda i usluga koristeći kreativne ideje, učinkovita rješenja i strogo se pridržavajući svih standarda i rokova, proteklih je dana napravila još jedan veliki korak unaprijed. Vođena jasnim ciljevima začetnika Ivana Bajcera iz Krapine i Ivana Švigira iz Tuhlja ova tvrtka pokazuje motiviranost, spremnost i hrabrost.

Crtice o tvrtki

Uz brojne usluge koje nudi svojim klijentima s područja obrade metala glodanjem i tokarenjem, u suradnji s partnerima nude i usluge poput CNC rezanja vodenim mlazom, CNC graviranja, usluge bravarskih poslova, a nabavkom nove četiri osne tokarilice, koja je, valja naglasiti, prvi novi nabavljen stroj u povijesti firme, sve su bliže svom cilju – da postanu još konkurentniji na tržištu i da budu partner broj jedan. U razgovoru sa začetnicima saznali smo o kakvom se stroju radi, ali i da se njegovom nabavkom otvara prostor za nova radna mjesta što je odlična prilika za tokare i glodače koji žele raditi u ugodnom okruženju.

Tokarilica i djelatnici

– Riječ je o četiri osnoj tokarilici koja odrađuje i tokarski i glodački dio u jednom stezanju. Veseli činjenica da smo u pet i pol godina poslovanja stigli u poziciju da si priuštimo ovakav stroj što je za nas veliki uspjeh. Na njemu će se raditi tokarske pozicije koje zahtijevaju i glodanje, bušenje rupa po obodu i slično. Time smo proširili spektar naših djelatnosti, odnosno smanjili broj stezanja i vrijeme koje nam je potrebno za određeni proizvod. Ovaj stroj prilika je da zaposlimo i nove djelatnike. Naime, da bismo naše usluge odradili najkvalitetnije što možemo moramo povećati svoj tim. U potrazi smo za trojicom tokara i jednim glodačem – objasnili su nam.

Budući da se radi o radu na stroju kojem čovjek kroz programe zadaje zadaće potrebno je da budući djelatnik ima iskustva na tom poslu. ‘Navis CNC Solutions’ radi u dvije smjene – od 6 do 14 te od 14 do 22, bez radnih subota i bez noćnih smjena, a pogodnosti za radnike su gotovo pa bezbrojne. Neke od njih su regresi, božićnica, uskrsnica, plaćanje dopunskog i zdravstvenog osiguranja, a tu je i pravo na dar za djecu, sufinanciranje dječjeg vrtića, tisuću kuna za nabavku pribora u Narodnim novinama za djecu školarce…

Zajednički rast

Plaće su nešto iznad prosjeka ove branše, a za detaljnije informacije o iznosu, iz tvrtke “Navis CNC Solutions“ pozivaju sve zainteresirane da im se s povjerenjem obrate.

– Tvrtka se širi, cilj nam je u prvoj fazi, a kroz sljedeće dvije godine, doći do 50 zaposlenika. Plan nam je da se iduće godine prijavimo na poticaje i EU sredstva, u planu je i investicija od milijun eura, cilj nam je zaposliti još djelatnika, a sve u vidu što veće kvalitete i sa željom da postanemo najbolji partner firmama s kojima surađujemo – poručuju Bajcer i Švigir i za kraj dodaju kako se najprije brinu o svojim djelatnicima koji su na prvom mjestu i s kojima tvrtka zajedno raste.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba