Kreću posebne ponude HŽPP-a

Nakon dvije godine vraća se dječji božićni vlak – vikendom na zagrebački Advent s 50 posto jeftinijom kartom

Objavljeno: 26.11.2022. zagorjeinternational

HŽ Putnički prijevoz, nakon dvije godine ponovno organizira vožnje dječjega božićnog vlaka, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba uvodi posebne ponude u sklopu Adventa u Zagrebu. 

 Vožnje dječjega božićnog vlaka Tin-express-a za građanstvo bit će organizirane subotom i nedjeljom od 27. studenoga  do 6. siječnja iduće godine, a radnim danima, vlak će voziti organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola. Vožnja božićnim vlakom traje oko 60 minuta, u cijenu karte uključen je i dar za dijete. Dječji božićni vlakovi vozit će na području Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Osijeka, Rijeke, Varaždina i Splita, a karte se kupuju na blagajnama kolodvora. Osim u jutarnjim terminima, u Zagrebu, Varaždinu, Vinkovcima i Osijeku bit će organizirane i vožnje u poslijepodnevnim satima, a Tin-express će iz Zagreba 17. prosinca voziti i na Delničku adventsku bajku. Više informacija o vožnjama dječjih božićnih vlakova možete pronaći na web stranici HŽPP-a.

Također, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, HŽ Putnički prijevoz ponovno uvodi posebnu ponudu tijekom Adventa u Zagrebu. Od  26. studenoga do  7. siječnja 2023. godine, putnici koji petkom, subotom i nedjeljom putuju na Advent u Zagrebu ostvaruju 50 posto popusta na povratna putovanja iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj, a od  ponedjeljka do četvrtka od 16 do 24 sata putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof. Karte se kupuju ili preuzimaju na blagajnama ili u vlaku. Više informacija o ponudi možete pronaći na web stranici HŽPP-a.

 Uz to, putnici koji će posjetiti klizalište Ledeni park na Trgu kralja Tomislava ostvaruju 50 posto popusta na povratna putovanja iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj, a uz predočenje karte za vlak, ulaznice za klizalište mogu kupiti po povoljnijim cijenama. Više informacija o ponudi možete pronaći na web stranici HŽPP-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba