Povodom blagdana svetog Nikole

Grad Novi Marof razveselit će najmlađe poklon paketićima i druženjem sa svetim Nikolom

Objavljeno: 26.11.2022. zagorjeinternational

Grad Novi Marof i ove će godine, povodom blagdana svetog Nikole prigodnim darovima, razveseliti svoje najmlađe stanovnike – djecu do 10 godina, odnosno četvrtog razreda osnovne škole. Osim poklon paketića, djecu očekuje prigodni zabavni program i druženje sa svetim Nikolom.

U petak 2. prosinca, u 15 sati, darovi će se podijeliti u Osnovnoj školi Podrute za naselja Podrute, Kamena Gorica, Jelenščak, Donje Makojišće, Matušini, Japače polje i Topličica, zatim u 17 sati, u Osnovnoj školi Završje za naselja Završje Podbelsko, Bela i Filipići, a u 19 sati, u Domu u Podevčevu za naselje Podevčevo.

U subotu, 3. prosinca, u 9.30 sati, darovi će se podijeliti u Domu u Remetincu za naselje Remetinec, potom u 11 sati, u  Domu u Strmcu za naselje Strmec Remetinečki, u 13 sati u Krču kod dućana za naselje Krč i u 15 sati, u Kulturni centar Ivan Rabuzin za naselja Novi Marof, Možđenec, Grana, Gornje Makojišće i Paka.

U nedjelju, 4. prosinca, darovi će se podijeliti djeci u 14 sati, u Domu u Ključu za naselje Ključ, u 15.30 sati, u Domu u Oštricama za naselja Oštrice i Orehovec, zatim u 17 sati, u staroj školi u Presečnu za naselje Presečno, a u ponedjeljak, 5. prosinca, u 17 sati, u Domu u Mađarevu za naselje Mađarevo, dok će se u četvrtak 22. prosinca, pokloni podijeliti u Domu u Sudovcu za naselje Sudovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba