NEVJEROJATNO TUŽNA PRIČA: Kada ti život da pljusku očekuje se da nastaviš dalje

Bolničarka spašavala djevojku, a onda ju je “ošamarila” surova istina: ˝Pa to je moja Montana, moja mala˝

Objavljeno: 25.11.2022. zagorjeinternational

Kad je Jayme Erickson 15. studenoga stigla na mjesto nesreće na zaleđenom dijelu autoceste u Alberti, zatekla je strahovitu prometnu nesreću i tinejdžericu s teškim ozljedama. Erickson je već tada pretpostavljala da djevojci nema spasa. No zbog težine ozljeda, Erickson nije prepoznala o kome se radi, prenosi Jutarnji.

Kanadska bolničarka proteklog je tjedna prva reagirala na prometnu nesreću i pomogla unesrećenoj tinejdžerici, ali nije bila svjesna da je riječ o njezinoj vlastitoj kćeri, piše Guardian.

Iako se Erickson gotovo pola sata trudila kako bi izvadila djevojku iz vozila i ostala s njom sve dok tinejdžerica nije helikopterom prebačena u obližnju bolnicu u Calgaryju. Stigavši kući, Erickson su dočekali policajci koji su joj priopćili da je njezina 17-godišnja kći Montana bila žrtva nesreće. Rečeno joj je da su ozljede preteške i Montana je isključena s aparata za održavanje na životu.

– Teško ozlijeđena pacijentica kojoj sam pomagala je moje jedino dijete. Moja mala ja. Moja kći, Montana. Iako sam zahvalna za 17 godina koje sam provela s njom, shrvana sam i pitam se: Što bi postala da si imala prilike odrasti, djevojčice moja? Tko bi ti bila – rekla je shrvana žena.

– Slomljena sam. Nedostaje mi dio mene. Sad mi jedino preostaje da pokušam pokupiti razbijene komadiće svog života jer se od mene očekuje da nastavim – kazala je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba