Pogledajte i današnje stanje u trgovinama

BLACK FRIDAY UZEO MAHA: Hrvatice bijesne – web shop ih “ošamario”

Objavljeno: 25.11.2022. zagorjeinternational

Black friday popusti u Zarinim dućanima počeli su jutros, a na njihovom webu već sinoć u 20 sati. Tisuće Hrvatica su odjeću i modne dodatke birale od jučer i strpljivo čekale 20 sati kako bi popusti, koji ove godine idu i do 40 posto bili aktivirani. No za mnoge od njih uslijedilo je neugodno iznenađenje.

Grupe na Facebooku koje okupljaju obožavateljice Zare koje tamo prodaju, kupuju i razmjenjuju odjeću prepune su negativnih iskustava sinoćnjeg šopinga, odnosno pokušaja istog. Mnoge tvrde da su se pojedini artikli rasprodali za samo dvije minute, piše Index.

– “Znači ne mogu da vjerujem, cijeli dan biram stvari i spremim si košaricu. Točno u 20h su mi sve izbacili iz košarice i nakon 10 min ponovo vratili, ali više od pola stvari je rasprodano – napisala je jedna korisnica Facebooka u jednoj od grupa.

– Znači u 20.02 min sve rasprodano, nisam znala da i na aplikaciji treba kampirati – piše druga.

– U 20:00 je kaput koji dugo želim bio rasprodan. Potrebno je biti uporan i refreshat stranicu ili košaricu ukoliko je u njoj proizvod nedostupan. Često se vrate neki proizvodi. U 23h sam uspjela uloviti svoju veličinu – savjetovala je još jedna.

– U 19:59 jedina stvar koja mi je bila u košarici je odjednom bila rasprodana u svim veličinama. Svaki put ista stvar kad počinje sniženje – žale se.

– Zašto se čudite? Pa svake godine je ista priča, odustala sam odmah. Od mene imaju jedno veliko 0 – zaključila je treća.

A ovakvo je stanje u Zara trgovina u Zagrebu:

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba