U njegovu stanu pronašli tragove krvi

Zaljubila se preko interneta, otišla ga upoznati uživo – pronašli je mrtvu, raskomadanu i bez organa

Objavljeno: 24.11.2022. zagorjeinternational

Meksikanka Blanca Arellano (51) preko interneta je upoznala Juana i nakon nekoliko mjeseci kako su bili u kontaktu, odlučila je otići u Peru i upoznati ga uživo. Pronađena je mrtva, raskomadana i bez organa, piše Daily Mail, a prenosi 24 sata.

Naime, ona i Juan Pablo Jesus Villafuerte Pint (37), student medicine i biotehnologije upoznali su se preko aplikacije. Kada je odlučila otići u Peru, ukrcala se na avion, a nestala je tjedan dana kasnije.

Nakon što nije mogla stupiti u kontakt s njome, Juana je nazvala njezina nećakinja, a on joj je tada rekao da je Blanci dosadio i da joj nije mogao pružiti život kakav je htjela te da se vratila u Meksiko, a nekoliko dana kasnije na plaži u blizini mjesta gdje je živio, pronađeni su dijelovi tijela bez glave. Vlasti su pronašle i odsječeni prst sa srebrnim prstenom, a nedaleko su našli i torzo bez organa.

Policija je u njegovu stanu, otkrila i tragove krvi Blance Arellano te su ga uhitili – optužen je za ubojstvo, trgovinu ljudima i organima. Izjavio je da nije kriv, no ostaje u pritvoru dok se istraga nastavlja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba