Humanitarna prodaja Društva multiple skleroze KZŽ u prostorijama OB Zabok - traje do Božića

“Nađite nešto za sebe i učinite dobro djelo“: Kupite božićne ukrase ili vjenčić – podržite njihov rad i pomozite onima kojima je najpotrebnije   

Objavljeno: 24.11.2022. zagorjeinternational

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije i ove se godine marljivo pripremalo za nadolazeće blagdane. Članovi i članice su zajedno s volonterima i volonterkama, ali i zaposlenicima, vrlo vrijedno na svojim kreativnim radionicama, posljednjih nekoliko mjeseci radili na izradi božićnih vjenčića, ukrasa, kao i proizvoda od vune, jute, gipsa, a sve s jednim ciljem – pomoći onima kojima je najpotrebnije.

-Naime, sav prihod od humanitarnih prodaja ići će za daljnji rad s obzirom da trenutno ne postoje natječaji za financiranje kojima bismo osigurali kontinuitet naših usluga. Humanitarne prodaje počele su 14. studenog u prostorijama Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, a trajat će sve do Božića. Ovim putem zahvaljujemo i ravnatelju bolnice Tihomiru Vančini što nam je besplatno ustupio prostore. Posjetite nas u našim prostorijama u Zaboku, na Trgu Dragutina Domjanića 6, kao i na našim humanitarnim prodajama. Nadamo se da ćete i vi naći nešto za sebe te samim time učiniti dobro djelo – poručili su iz Društva multiple skleroze KZŽ.

Društvo multiple skleroze KZŽ je dobrotvorna, humanitarna udruga osnovana radi unapređenja liječenja, istraživanja, rehabilitacije i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti  koja okuplja svoje članove na čitavom području županije. Jedina je udruga u županiji koja okuplja osobe oboljele od te bolesti, čime omogućava njihovu informiranost o pravima, vrstama usluga u zajednici, vrstama pomagala, povlasticama na koje imaju pravo, te pružaju za njih mnoge socijalne usluge.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba