Maštaš o tome da budeš dijelom uspješne realizacije? Ne propusti priliku - HZZ podmiruje vaučere

POSTANI ASISTENT/ICA ZA UPRAVLJANJE NA PROJEKTIMA: Stekni kvalifikaciju, uči kroz rad i osiguraj si upis u e-radnu knjigu

Objavljeno: 23.11.2022.

Vidiš se u planiranju, izvršavanju, upravljanju i zaključivanju projekata? Maštaš o tome da budeš dijelom uspješno provedenog projekta? Završio/la si cjelovitu kvalifikaciju na razini 4.2 (gimnazijsko srednjoškolsko obrazovanje, četverogodišnje i petogodišnje strukovno srednjoškolsko obrazovanje)? Ovo je onda savršen tekst za tebe, nastavi čitati!

U roku od 350 sati, od čega su 102 sata rezervirana za vođeno učenje i poučavanje, 118 sati za učenje temeljeno na radu, a 130 sati na samostalne aktivnosti, imaš prilike stječi djelomične kvalifikacije ‘asistent za upravljanje projektima’, odnosno ‘asistentica za upravljanje projektima’.

Jedini uvjet je uvodno navedena cjelovita kvalifikacija na razini 4.2, a ovo su kompetencije koje program stječu:

  1. sudjelovati u planiranju i provedbi projektnih aktivnosti u narednom periodu/izvještajnom razdoblju
  2. planirati izradu potrebne dokumentacije vezanu uz projektne aktivnosti prema fazama projektnog prijedloga u svom području/djelokrugu rada
  3. odabirati načine komunikacije sa svim dionicima pri organizaciji rada, izvođenju poslovnih/projektnih aktivnosti i rješavanju problema
  4. osiguravati vidljivost projekta sukladno pravilima
  5. sudjelovati u praćenju troškova i osiguravanju likvidnosti u svim fazama projekta
  6. upravljati e-dokumentima u cilju pružanja administrativne podrške pri upravljanju projektom
  7. sudjelovati u izradi izvješća o postignutim mjerljivim ishodima projekta i ostvarenosti projektnih ciljeva
  8. identificirati faze provedbe projekta, svrhu, cilj i mjerljive ishode projekta
  9. sudjelovati u izradi projektnog prijedloga/projektne prijave za klijente (poduzetnike)
  10. provoditi propisane normativne akte, procedure i standarde u poslovanju u svojem području/djelokrugu rada.

Program će se izvoditi redovnom nastavom i putem online prijenosa u stvarnom vremenu kroz tri modula, a to su osnove EU fondova, osnove projektnog upravljanja i osnove javne nabave.

Nakon uspješno završenog programa dobivate Uvjerenje o osposobljavanju s pravom upisa u e-radnu knjigu, a cijena osposobljavanja po osobi iznosi 6781,05 kuna, odnosno 900 eura. Iznos vaučera za mikrokvalifikaciju ‘asistent za upravljanje projektima’ ili ‘asistentica za upravljanje projektima’ iznosi 5663 kuna odnosno 751,61 eura, a podmiruje ga Hrvatski zavod za zapošljavanje. Ostatak od 1118,05 kuna odnosno 148,39 eura podmiruje polaznik. Verificirani programi oslobođeni su plaćanja PDV-a.


Program za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima provodi Pučko otvoreno učilište Krapina. Vrijeme početka osposobljavanja i raspored utvrdit će se naknadno, a svi zainteresirani mogu se javiti Pučkom otvorenom učilištu Krapina na broj telefona 049/370-561, 098/893 050 ili e-mail [email protected] .

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba