Prijave traju do 30. studenog

Općina Radoboj dodjeljuje ukupno deset studentskih stipendija u mjesečnom iznosu od 500 kuna – evo uvjeta

Objavljeno: 22.11.2022. zagorjeinternational

Općina Radoboj raspisala je natječaj za dodjelu studentskih stipendija za ovu akademsku godinu – dodjeljuje se ukupno deset stipendija u mjesečnom iznosu od 500 kuna.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište na području općine, ne primaju stipendije od drugog subjekta i žive u zajedničkom kućanstvu koje nema nepodmirenih obveza prema Općini. Stipendije se isplaćuju za razdoblje od 1. listopada do 30. srpnja iduće godine.

Prijave s potrebnom dokumentacijom predaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine na adresi Radoboj 35, svaki radni dan u vremenu od 7 do 15 sati ili poštom na adresu Radoboj 35, 49232 Radoboj, u zatvorenoj omotnici s naznakom “Natječaj za dodjelu stipendija“ u roku od 15 dana od objave Natječaja na oglasnoj ploči i službenoj internet stranici Općine, odnosno do 30. studenog. Sve informacije vezane uz natječaj možete pronaći na web stranici Općine Radoboj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba