Već nakon 5. minute bili 16 koševa u prednosti

SVAKA ČAST! KK Krapina na svom parketu razvalio ekipu iz Novske s rezultatom 82:57

Objavljeno: 21.11.2022. zagorjeinternational

U četvrtom kolu III. HNL Centar košarkaši Krapine su na svom parketu ove subote ugostili ekipu Novske i pobijedili rezultatom 82:57.

Od prve minute susreta košarkaši Krapine odlično su počeli ne dozvolivši košarkašima Novske da uhvate priključak jer je već nakon pet odigranih minuta semafor pokazivao vodstvo Krapine 16:0. U sljedećih pet minuta Krapina je nastavila u istom tempu i uvjerljivo završila prvu četvrtinu s 18 koševa razlike.

Nakon toga, Krapinčani su iz minute u minutu igrali mirno i rutinirano održavajući visoku prednost tako da se na odmor otišlo sa 17 koševa razlike. 

U drugom su dijelu dečki iz Krapine još jače ‘zagrizli’ i sigurno vodili da bi na kraju uvjerljivo slavili s čak 25 koševa razlike. 

Priliku su dobili juniori, sedamnaestogodišnjaci Fran Petek i Hrvoje Strehovec koji su na oduševljenje domaćih navijača zabili svaki jednu tricu i zaključili veliku pobjedu. Uz njih, loptu su u koš pospremili i M. Dmitrović (12), M. Knezović (14), M. Markočić (4), L. Čizmek (8), D. Strehovec (6), B. Ranogajec, L. Koren (4). F. Đurkan (10), M. Mlinarić (18), F. Križnik, H. Strehovec (3) i F. Petek (3). 

Nakon tri odigrane utakmice, dečki iz Krapine imaju maksimalan učinak od tri pobjede, a u sljedećem ih kolu očekuje gostovanje u Dugom Selu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba