'MI HRVATI' stigli u Katar

KAKVI GENIJALCI: ˝Ideja je bila strogo čuvana, pripremali smo se oko mjesec dana˝

Objavljeno: 19.11.2022. zagorjeinternational

Članovi udruge navijača Mi Hrvati, koji ne propuštaju niti jedno natjecanje naše reprezentacije, bio to nogomet, rukomet ili košarka, doputovali su u Katar danas ujutro i vrlo brzo postali glavni hit među prolaznicima.

Na utakmicama protiv Maroka, Kanade i Belgije očekuje se oko 1500 hrvatskih navijača. Dresovi, majice, navijačke boje, standardni su dio repertoara. No, neki od njih bili su posebno inovativni u izradi odjeće za odlazak u Katar pa i nadahnuti tamošnjom kulturom, piše 24 sata.

– Ideja je bila strogo čuvana, pripremali smo se oko mjesec dana. Ekipa iz udruge Mi Hrvati smo se organizirali i to pripremili kao iznenađenje za domaćina i sve navijače ovdje. Izrađene su prije desetak dana, prikupili smo ih od naših predstavnika u Kataru. Nosit ćemo ih na utakmicama Hrvatske. Katarani su nas s oduševljenjem prihvatili. Od podzemne željeznice do našeg smještaja i starog dijela centra Dohe, svi su oduševljeni, slikaju se s nama. Može se reći da smo atrakcija. Gostoprimstvo domaćina je veliko, na svakom koraku nailazimo na ljude koji nam žele pomoći, slikati se i snimiti video. Dali smo više izjava za izraelske i američke medije – rekao je Vedran Paić iz udruge Mi Hrvati za 24 sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba