Izvučeni parovi najbrojnije ‘Kutije šibica’ posljednjih godina

Za titulu osvajača Kutije šibica borit će se 188 ekipa, njih 78 igrat će u veteranskom dijelu, a prijavljeno je i 20 ženskih ekipa 

Objavljeno: 18.11.2022. zagorjeinternational

U zagrebačkoj ‘Pivani’ održano je izvlačenje ekipa za 51. izdanje Malonogometnog turnira ‘Kutija šibica 2022. powered by Coca-Cola’ koje je po prijavljenim ekipama najbrojnije izdanje turnira još od 2009. godine. 

Organizatoru su u izvlačenju ekipa pomogli vrsni malonogometaši i nogometašice od kojih su neki već legende turnira te ljubitelji malog nogometa čije su sportske karijere neraskidivo vezane upravo uz Kutiju šibica. 

Ekipe su izvlačile Petra Michieli Tomić, Ana Dujmović, Tihana Nemčić, Robert Grdović, Hrvoje Štrok, Antonio Franja, Matija Đulvat, Korab Morina, Kristijan Postružin, Mateo Mužar i Ivica Vrdoljak. 

Najveći broj prijava bio je, očekivano, u seniorskom dijelu turnira gdje će se za prestižnu titulu osvajača Kutije šibica boriti 188 ekipa. U veteranskom dijelu turnira je 78 prijavljenih ekipa dok se za treći turnir žena prijavilo 20 ekipa. U odnosu na prošlogodišnje izdanje turnira, prijavljeno je 74 ekipe više što potvrđuje status ‘Kutije šibica’ kao najvećeg malonogometnog turnira u regiji.

Na samom uvodu u izvlačenje ekskluzivno je prikazana najava dokumentarnog filma o prvih 50 godina ‘Kutije šibica’ autora Luke Šikutena koji bi uskoro trebao imati i svoju premijeru, dok je okupljene u ime organizatora pozdravio ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima gospodin Kosta Kostanjević.

– Iznimno nas veseli tako veliki broj prijava što je samo potvrda da dobro radimo ono što radimo te da turnir raste iz godine u godinu. Jednako tako smo sretni zbog činjenice da se među ekipama iz cijele Hrvatske našlo i ekipa iz susjednih zemalja Bosne i Hercegovine, Slovenije i Austrije – istaknuo je Kostanjević nakon kojega su u superlativima o turniru govorili i brojni gosti ujedno i sami sudionici turnira.  

Turnir počinje 26. studenoga te će se igrati u četiri dvorane – ‘Dvojci’ Doma sportova te sportskim dvoranama ‘Boško Božić Pepsi’, ‘Dubrava’ i ‘Sutinska vrela’. 

Karte za sve utakmice moguće je kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice te putem web stranice www.kutija-sibica.hr. Cijena pojedinačne karte iznosi 20 kuna za sve utakmice, a moguće je kupiti i paket ulaznica za četvrtfinale, polufinale i finale po cijeni od 70 kuna ili pojedinačne  ulaznice za polufinale i finale po cijeni od 30 kuna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba