Povodom nadolazećih blagdana i vremena darivanja

SAMO NAJBOLJE ZA VAŠE LJUBIMCE: Maloprodaja ‘Zvjerinjak’ spremila je sjajne popuste na kvalitetan asortiman, a ugrabiti ih možete do 19. prosinca 

Objavljeno: 15.11.2022. zagorjeinternational

Maloprodaja specijalizirana za kućne ljubimce i životinje ‘Zvjerinjak’ je povodom nadolazećih blagdana, a time i nadolazećeg vremena darivanja, pripremila sjajne akcije na kvalitetne proizvode iz svojeg bogatog asortimana. 

Tako sada kvalitetnu hranu za pse ‘Ontario’ sada možete kupiti u pakiranju od 15 kilograma, a pet kilograma dobijete besplatno. Također, na akciji je i hrana ‘Dog chew adult’, ali i različite vrte ‘Pro plan’ hrane. 

Nadalje, 15 posto je snižena i hrana za mačke ‘Rasco premium’, suha i mokra, a cijene su snižene i za različite vrste hrane ‘Pro plan’ te hrane ‘Gourmet mon petit’. 

Uz to, na sniženju su i razne, kvalitetne poslastice za vaše kućne ljubimce, ali i hrana te kavezi za ptice, zečeve i zamorce. 

“Zvjerinjak“ maloprodaje možete pronaći u “Z-centru“ ili u “King Crossu“, a isto tako možete posjetiti i njihovu web trgovinu

Ostale lokacije maloprodajnih centara “Zvjerinjak“ su u Sesvetama, na adresi Zagrebačka 162 b, u Ulici Hrvatskog proljeća 38 u Dubravi, u Drvinju, na adresi Dragutina Golika 1 te na Novoj cesti 54 na Trešnjevci.

Požurite u neko od maloprodajnih mjesta ili na web shop, i ugrabite ove sjajne akcije koje traju sve do 19. prosinca. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba