˝IZGLEDA JAKO UŽASNO˝: Na terenu hitna, vatrogasci i policija

PROMETNA NA STAROJ ZAGORSKOJ: ˝Zagorci! Pa ceste su vam kao skijalište po kiši˝

Objavljeno: 15.11.2022.

Prije nekih pola sata na tako zvanoj “Staroj zagorskoj”, nadomak restorana ‘Ribič’ došlo je do prometne nesreće. Prema pratiteljima stranice ‘Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija’ na terenu su dvije hitne, vatrogasci i ˝izgleda jako užasno˝. Dodaju još kako bi bilo poželjno da se ova dionica zaobilazi.

– Zagorci! Pa ceste su vam kao skijalište po kiši. Uske, krivudave, strme, skliske, bez branika, a često i rasvjete. Kaj je to normalno? Sinoć sam jedva došla živa, prvi put vozila po zavojima od Rakovice do Konjščine. Četiri puta jedva uspjela ne upasti u jarak. Ja ne pamtim ikad prije da mi se dogodilo. Sve sam svece pobrojala i odmah gume najbolje googlala zimske… Ali bez rasvjete? Pa niste Afrika – piše u jednom od komentara.

– Bilo je pitanje dana kad se bude na tom potezu ponovno kaj dogodilo. Vozim se Zagorjem. Vidim kojekakve akcije “luđaka” za volanom. Po mojem iskustvu i mišljenju, u 70 posto slučajeva nered na cesti rade “vozači ” od 19 -25 godina starosti! Imaju nekakve “pile” sa kojima ne znaju upravljati tj. misle da znaju i ispada po njihovom mišljenju da su glavni na cesti – piše ispod.

– Tak teško poslat jednu patrolu da se vozi gore dole? Prešel sam tud u 7:20 i nebi htel poginuti – piše još ispod objavljene fotografije na ranije spomenutoj stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba