Veliki uspjeh zagorskih mažoretkinja na MWF World cupu u Italiji

Mačanke Aline i Zlatarbistričanke Zlatice u Zagorje se vratile s pregršt medalja – devet zlatnih, četiri srebrne i tri brončane

Objavljeno: 14.11.2022. zagorjeinternational

Zagorske mažoretkinje, odnosno Mačanske mažoretkinje Alina i Zlatarbistričke mažoretkinje Zlatice ostvarile su vrhunske rezultate na MWF World cupu u Italiji.

Naime, ovog vikenda u Montecatini Termama, Mačanske mažoretkinje osvojile su prvog dana u kategoriji “mini štap juniori“ prvo mjesto, u kategoriji “solo mace juniori, Tena Merkaš je osvojila prvo mjesto, zatim u kategoriji “duo mace juniori“, Ema Sedak – Benčić i Marta Brlečić, osvojile su također prvo mjesto, a prvo mjesto osvojila je i Sabina Novosel u kategoriji “solo mace juniori“. U kategoriji “solo štap juniori“, Hana Delija, u kategoriji “Trio štap juniori“, Ena Juriša, Ema Sedak-Benčić, Lana Rod te u kategoriji “mini flag seniori“ osvojile su drugo mjesto. Dakle, prvi su dan ukupno osvojile četiri zlata i tri srebra.

Drugi dan natjecanja za Mačanke prošao je također veoma uspješno jer ukupno su osvojile jedno srebro i dvije bronce. U kategoriji “solo štap seniori“, Sabina Novosel zauzela je drugo mjesto, u kategoriji “solo acrobatic juniori“, Hana Delija osvojila je treće mjesto, a treće mjesto osvojile su i u kategoriji “mini pom – pon juniori“. Šesto mjesto zauzeli su u kategoriji “duo štap seniori“, Andrea Belužić i Nives-Marija Grozaj.

Odlučne rezultate postigle su i Zlatice – seniorke su prvog dana otplesavši dvije koreografije osvojile dva zlata, a drugog dana juniorke su otplesale tri koreografije te osvojile tri zlata, dok su kadetkinje otplesale jednu koreografiju te osvojile broncu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba