Bračni par preuzeo dobitak od 1.707.118 kuna osvojen u igri Eurojackpot

“Nismo praznovjerni, no zasvrbio me lijevi dlan, pa sam rekla suprugu da ne zaboravi uplatiti“

Objavljeno: 10.11.2022. zagorjeinternational

Simpatični, nasmijani i pričljivi – kako kažu iz Hrvatske Lutrije, tako bi ukratko mogli opisali bračni par iz Slavonskog Broda koji je početkom tjedna stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi preuzeli dobitak petice od 1.707.118,43 kuna osvojen u igri Eurojackpot.

-Moram platiti noćenje ako ćeš nastaviti toliko pričati– rekao je igrač, inače ‘glavni krivac’ za dobitak, svojoj supruzi, no, kako kažu iz Hrvatske Lutrije, bračno podbadanje očito je dio svakodnevice ovog izrazito simpatičnog bračnog para.

 -Da mene nije svrbio lijevi dlan, mi danas ne bi bili ovdje – supruga nije ostala dužna, te se nadovezala:

-Nismo praznovjerni, ali dan prije nego je suprug otišao uplatiti za novo kolo, a usput i provjeriti ima li štogod na starom listiću, rekla sam mu da me baš zasvrbio lijevi dlan. Nisam mislila niti se nadala dobitku, no rekla sam mu da ne zaboravi uplatiti novi listić. Kad se vratio, na vratima je samo izustio gataro jedna – kroz smijeh je Hrvatskoj Lutriji ispričala dobitnica.

Oboje umirovljenici kažu kako igraju isključivo iz zabave i ne nadaju se ničemu. -Do sada smo sve u životu zaradili našim rukama i nikada ne očekujemo da će nam nešto pasti s neba. No, ovo smatramo svojevrsnom nagradom, cijeli smo život pomagali drugima jer što meni znači imati, kad ih toliko puno nema – rekao je skromni suprug koji i dan danas ostavlja anonimne donacije kako u domovima za djecu, tako i u drugim potrebitim institucijama.

 -Stavim nešto u kovertu i gurnem pod vrata, ne moraju znati od koga je. Bitno je da je od srca – rekao je, pa dodao da uglavnom igra na istom prodajnom mjestu u Kauflandu, kod ovlaštenog partnera Tisak jer mu je to usput, a brojeve je jednom odabrao i više ih ne mijenja.

-Evo pogledajte – pružio je listić i osobne iskaznice, dodavši:

-To su naši brojevi i njih ne mijenjam, a uvijek odigram jednu kombinaciju i pretplatu na dva kola – rekao je.

Iz Hrvatske Lutrije kažu da bi sate i sate mogli provesti s ovim super zanimljivim dobitnicima, našalivši se da nisu htjeli preuzeti krivicu za eventualno noćenje pa su se oprostili od njih zamolivši ih da nešto poruče igračima.

 -Sreća je biti zdrav i imati dobre ljude oko sebe, to je jedino važno – rekli su dobitnici, kažu iz Hrvatske Lutrije i ruku pod ruku izašli s prodajnog mjesta.

Večeras nas čeka Loto 6 u kojem igramo za 5.000.000 kuna (663.614,04 €), a petak donosi novo kolo Eurojackpota u kojem glavni dobitak iznosi 75.000.000 kuna (9.954.210,63 €).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba