Kinder SURPRISE!

Neke figurice iz popularnog Kinder jajeta prodaju se za 12.000 eura – pogledajte imate li ih kod kuće

Objavljeno: 10.11.2022. zagorjeinternational

Jedna od omiljenih slastica svakog djeteta, ali i odraslih, svakako je Kinder jaje kojeg možemo pronaći najčešće pored blagajne u svakoj trgovini. Osim ukusne čokolade, Kinder jaje je poznato i po tome što u sebi krije igračku, a neke od njih, kako prenosi Poslovni.hr., danas vrijede pravo bogatstvo. 

Među popularnijim igračkama koje su dolazile u Kinder jajima, svakako su bili ‘Štrumpfovi’. Ipak, iako su bili česti u Kinder jajima, neke od figura ‘Štrumpfova’ ipak su rjeđe od ostalih i danas vam mogu donijeti dobre novce. 

Naime, ako kod kuće imate figurice Štrumpfa noćnog čuvara, Štrumpfa s frulom ili Štrumpfa sa zrcalom, smiješi vam se i do nekoliko tisuća eura za koliko se spomenute figurice prodaju na eBayu. Cijena ‘Štrumpfa’ noćnog čuvara tamo doseže čak 12.000 eura.

Ipak, pravi kolekcionari su iznimno detaljni i znaju jako dobro prepoznati razlike, pa tako spomenuti ‘Štrumpf’ ima veliku vrijednost samo ako je korišten uložak od plave tvrde plastike, s naslikanim šeširom i hlačama. 

Što se tiče ‘Štrumpfa’ s frulom, njegova je vrijednost između 5000 i 10.000 eura, no samo ako se radi o bijeloj figurici s crvenom frulom koji su mnogo rjeđi, jer se tu radi u greški u proizvodnji. 

‘Štrumpf’ sa zrcalom vrijedi oko 4800 do 6000 eura, no samo ako je zrcalo srebrne boje, a ne bijele.  

Pixabay

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba