"Solo" ste? Stariji ste od 30, a mlađi od 50 godina? Ovo je idealna prilika da pronađete svoju srodnu dušu!

‘U LJUBAVI NEMA STRAHA’: Prvi nacionalni susret za slobodne osobe, otvorene za sklapanje katoličkog braka ove subote u Karlovcu

Objavljeno: 03.11.2022. zagorjeinternational

˝S radošću pozivamo sve vas starije od 30, a mlađe od 50 godina, slobodne i otvorene za sklapanje katoličkog braka – na prvi nacionalni susret koji će se održati u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu u subotu, ove subote s početkom u 10 sati. Predajte Gospodinu svoje molitve po snažnom zagovoru sv. Josipa!˝, rečenice su kojima počinje poziv Katoličke udruge ‘Prilika za susret’.

Geslo susreta ‘U ljubavi nema straha’ kako kažu organizatori, snažna je evanđeoska poruka koja oslobađa okova i vodi nas bliže k Božjemu planu za naš život.

– Zato vas pozivamo da se prijavite – bez straha! Očekuje vas iskustvo iz kojeg zasigurno izlazite bogatiji – poručuju.

Po dolasku slijedi upoznavanje sa znamenitostima Svetišta uz priliku za svetu ispovijed. Središnje misno slavlje u 11 sati predvodi rektor Nacionalnog svetišta mons. Antun Sente, a nakon euharistije i zajedničkog ručka prigodan program vodit će sestra Ljiljana Marić, ASC. Očekuju vas nagovori i svjedočanstva bračnih parova, molitve i pjesme, sve uz druženje i okrepu.

– Prijavite se i budite dio 1. nacionalnog susreta osoba otvorenih sklapanju katoličkog braka – poručuju na kraju.

Ovo će druženje trajati sve do 19 sati, kotizacija iznosi 50 kuna, a imate mogućnost i zajedničkog blagovanja po cijeni od 75 kuna. Prijavite se možete OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba