OPTIKA BABIĆ: Iskoristite jedinstvenu priliku samo u studenom

Obiteljski paket progresiva – jedan par kupite, drugi par za vama važnu osobu dobivate gratis

Objavljeno: 03.11.2022. zagorjeinternational

Vidite li dobro pročitati ovaj tekst ili ste već počeli udaljavati ruke? Ako vam se oči umaraju dok čitate i imate učestale glavobolje – to su znakovi prezbiopije, prirodnog starenja očne leće i smanjenje sposobnosti oka da izoštri sliku predmeta na blizu. Rješenje? Progresivne naočale!

Ove su naočale idealne za sve uvjete, pružaju optimalnu udobnost vida, proširuju vidno polje, oštre sliku i pružaju visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. Uz to, osiguravaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja je uvijek online.

Odlična je vijest da ovog mjeseca u Optiki Babić imate prilike za super pogodnosti tijekom ovog mjeseca jer mjesec studenog je mjesec progresivnih naočala. Vaši stručnjaci za vid pripremili su obiteljski paket progresiva – za sebe odaberete i platite jedan par progresiva, a drugi par u dioptriji za vama važnu osobu dobijete gratis.

Korištenjem najnovije tehnologije za uzimanje mjera pomoću digitalnog uređaja, stručnjaci za vid omogućuju da vaše nove progresivne naočale budu bolje te pružaju blistaviji i jasniji vid pa vam ne preostaje ništa drugo nego da iskoristite besplatnu kontrolu dioptrije i mjerenje očnog tlaka u poslovnicama Optike Babić.

U ponudi je preko 35 vrsta progresiva raznih proizvođača, a ponuda se redovito nadograđuje pa je tako i u mjesecu progresivnih naočala obogaćena za nekoliko novih proizvoda koje su prilagođene vašim željama i potrebama. Pozivamo Vas, svratite u poslovnice Optike Babić, gdje će vam stručno osoblje rado pomoći pri odabiru najboljeg proizvoda.

Optika Babić Krapina | Ljudevita Gaja 9 | 049 410 090

Optika Babić Zabok | Matije Gupca 67 | 049 521 010

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba