OVAKO BEDNJA ULAŽE U TURIZAM: Nakon novog parka, nastavlja se njegovo uređenje vrijedno preko milijun kuna

POLJAK: ˝Zbog prirodnih ljepota sve smo privlačniji turistima, a dodatna ulaganja naglašavaju sve ono što imamo za ponuditi˝

Objavljeno: 02.11.2022. zagorjeinternational

Nakon što je u središtu Bednje nedavno niknuo novi park, Općina nastavlja s njegovim uređenjem, a sve kako bi stara općinska jezgra zasjala u punom sjaju. Naime, načelnik Damir Poljak s tvrtkom je Hidroing u srijedu potpisao ugovor o drugoj fazi radova na uređenju parka vrijedan 1,1 milijuna kuna.

Ova vrijedna investicija realizirat će se uz potporu LAG-a Sjeverozapad koji je Općini Bednja za drugu fazu uređenja parka odobrio maksimalni iznos sredstava čime je još jednom potvrdila kako je uspješna u povlačenju vanjskih izvora financiranja.

Osim što će dodatnim ulaganjima Bednja dobiti još ljepšu vizuru, dovršetkom ovog projekta stara općinska jezgra bit će uređenija i sasvim sigurno privlačnija turistima, ali i mještanima.

– Naše prekrasno novo šetalište ovom ćemo investicijom dodatno urediti čime našim stanovnicima stvaramo privlačan i ugodan prostor za boravak na otvorenom i provođenje slobodnog vremena. Budući da smo zbog svojih prirodnih ljepota sve privlačniji turistima, ovakvim ulaganjima dodatno naglašavamo sve ono što Općina Bednja ima za ponuditi – rekao je načelnik Poljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba