Trgovina Plod iz Krapine vaš je prvi izbor kad je u pitanju kolinje

SVE ZA KOLINJE (OSIM SVINJE): Od vrhunskih noževa, mesoreznica i miješalica, do crijeva, začina i gotovih mješavina – imamo rješenje i ako vam Krapina nije usput

Objavljeno: 01.11.2022. zagorjeinternational

Dolaskom hladnijih jesenskih dana, krajem listopada službeno počinje i sezona kolinja. Ovo mesoljupcima najukusnije doba godine jedna je od najstarijih tradicija, koja se prakticira diljem cijele Hrvatske. Iznimka dakako nije ni Zagorje, a ako slučajno još niste znali, Trgovina Plod u samom centru Krapine, u Gajevoj ulici 6, već je nekoliko godina vaš prvi izbor kada je u pitanju alat za obradu mesa, ali i mnogo, mnogo više.

Noževi Dick i Victorinox

“Imamo sve za kolinje osim svinje”, vole se našaliti vlasnici Igor i Lina Presečki.

– Imamo od noževa, mesoreznica, punilica, opreme za spomenute mašine, poput reznih ploča za ručne i električne mesoreznice, zatim pile, preše za čvarke, sjekire i satare, rezače špeka na kockice, kotlove za kuhanje čvaraka, banjice, kuke, sajle za izvlačenje, zapravo apsolutno sve što se koristi za i oko kolinja. Noževi su od renomiranih svjetskih proizvođača Dick i Victorinox, a imamo i vrhunske talijanske mesoreznice i vakuumirke te desetak modela vrećica za vakuumiranje. Tu su i svi mogući začini, pojedinačno i već gotove mješavine začina za kobasice, salame, krvavice, obična sol, nitritna sol, zatim aditivi za izvlačenje vlage iz kobasica, slatke paprike, ljude paprike, više vrsta papra, a od crijeva, tu su svinjska, goveđa i ovčja – nabrajaju Presečki, dok nam pokazuju uistinu impresivan asortiman.

Kolinje.hr

Nije vam Krapina usput? Ne brinite, sve nabrojeno, a i još mnogo više od toga možete pronaći u njihovoj web trgovini na adresi www.kolinje.hr.
Eto, majstori kolinja, bili profesionalci ili ‘rekreativci’, sad stvarno nemate ispriku da niste imali dobar alat, crijeva ili začine i da zato kobasice nisu dobro ispale.

KONTAKT:
Tel: 049/370-735
Mob, WhatsApp i Messenger: 098/185-0139
E-mail: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba