Tvrdi da više ne živi bolje nego ministar

MLADEN GRDOVIĆ TUŽIO KĆER: “Nemam za punu alimentaciju, penzija mi je samo 2895 kuna”

Objavljeno: 01.11.2022. zagorjeinternational

Pjevač Mladen Grdović (64), odlučio je tužiti vlastitu kćer za alimentaciju. Uspio je dokazati da zarađuje premalo pa je njegova odnedavno punoljetna jedinica Sara ostala bez velike većine novaca koje je primala mjesečno, javlja 24 sata. Odluka je to Općinskog suda u Zadru koji je javno izvjesio presudu u kojoj stoji:

– Umjesto iznosa od 3750 kuna, koji je bio utvrđen na sudu u Zadru od 14. svibnja 2019. godine, doprinosi iznos od 1000 kuna počevši od 10. listopada 2021. godine i nadalje dok za to budu postojali zakonski uvjeti, uz zateznu kamatu tekuću od dospijeća svakog pojedinog novčanog iznosa 10. u mjesecu pa do isplate, sve u roku od 15 dana – dio je presude koja je objavljena na e-oglasnoj ploči krajem listopada.
Tužbu za smanjenje uzdržavanja protiv kćeri Grdović je podnio jer je ona u svibnju postala punoljetna pa po svom odvjetniku poručuje da joj je dovoljno 1000 kuna mjesečno jer on više novaca “nema” jer je 2020. godine otišao u prijevremenu starosnu mirovinu koja iznosi mizernih 2.895,57 kuna.

– Viđena je kako ljetos radi kao konobarica, kazao je Grdović na sudu, pa je tako zapisano i u sudskoj presudi.
Grdović je na sudu tvrdio da je zbog korone nije imao nastupe, te da je narušenog zdravlja, a zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankicom ostao je i bez dobrog djela svoje imovine koje ju stekao baveći se više od 40 godina pjevanjem.
Zadarski sud je prihvatio Grdovićeve dokaze kako više novaca nema za kćerino uzdržavanje, iako je do listopada ove godine odradio preko 20 nastupa, među kojima je i onaj na Tuheljskoj noći o kojem smo pisali, a poznato je da pjevač ne zabavlja publiku za manje od 5000 eura po nastupu.


Iako nastupa mjesečno više od jednom, pjevač je sudu predočio i liječničku dokumentaciju kako ima ozbiljnih problema sa zdravljem, ali je preskočio dokaze kojima se i sam javno hvalio da od muzičkih tantijema uprihodi i to u iznosu oko stotinjak tisuća kuna godišnje od ZAMP-a. Sud je prihvatio i liječničke nalaze, sve kako bi se dokazalo da Grdović živi u mirnoj penziji i muku muči sa zdravljem.
Kći Sara ničim nije osporavala novčano stanje svog oca koji tvrdi da nema novca i da živi kao svaki prosječan hrvatski umirovljenik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba