Kriminalističko istraživanje je u tijeku

TUČNJAVA BBB-a I TORCIDE: Policija uhitila 30-ak osoba, ima ozlijeđenih 

Objavljeno: 30.10.2022. VH

Iz Policijske uprave zagrebačke oglasili su se povodom sukoba između navijača Torcide i Bad Blue Boysa o kojima smo ranije izvijestili.

Kako su priopćili, desetak minuta iza 13 sati građani su dojavili da je u Ulici Izidora Kršnjavoga i u okolnoj zoni te ulice u tijeku sukob navijača.

– Žurnim izlaskom na mjesto događaja policijski su službenici spriječili daljnju eskalaciju sukoba navijača u navedenoj ulici te u obližnjoj Pierottijevoj ulici. Naime, mogući žešći sukob navijača dviju navijačkih skupina spriječen je uhićenjem više od 30 osoba koje su privedene ili se privode u prostorije policije – piše u priopćenju. 

Policija otkriva i da je u sukobu ozlijeđeno nekoliko navijača te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice i Kliničkom bolničkom centru Zagreb.    

Kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela “Izazivanje nereda“ je u tijeku.

Također, građani su policiji jutros oko 10 sati dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sigetu koje su maskirane te imaju bejzbolske palice. Po dojavi, policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, a što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima.

Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena je u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta. Na mjestu događaja policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba