Košarkaški klub Krapina počinje s natjecanjima u 3. košarkaškoj ligi

Nakon dobro odrađenih priprema i osvojenog turnira u Ivancu ove subote putuju u Otočac, a već iduće u goste im stiže Ogulin

Objavljeno: 26.10.2022. zagorjeinternational

Nakon dobro odrađenih priprema, odigranih nekoliko prijateljskih utakmica kao i osvojenog turnira u Ivancu početkom listopada, a u kojem su sudjelovale ekipe iz višeg ranga natjecanja, ekipa košarkaškog kluba Krapine starta u novoj sezoni 2022/23 utakmicom u Otočcu, koja se igra u subotu, s početkom u 18 sati. Protivnik im je nova ekipa u ligi.

Ekipa Krapine prošle je sezone s uglavnom domaćim dečkima sudjelovala u istoj trećoj ligi i zauzela sedmo mjesto.

-Ovogodišnju ekipu predvođenu kapetanom Brunom Ranogajcem čine prošlogodišnji najbolji strijelac Danijel Strehovec, Martin Mlinarić, Lovro Čižmek, povratnik Filip Križnik, Ivan Poljak, Noa Konjić, Karlo Borovčak, Luka Koren te ovogodišnja pojačanja Filip Đurkan, Mark Knezović, Matija Markočić i Marko Dmitrović. Moramo dodati još i izvrsne juniore koji kucaju na vrata prve ekipe Fran Petek, Martin Benc, Leonard Sopek, Matija Babić, Hrvoje Strehovec i Marko Pracaić – rekli su iz Košarkaškog kluba Krapina.

U prvom kolu Treće košarkaške ML centar – sezona 2022/23, osim Otočca i Krapine, ove subote sastat će se i: Duga Resa – Ogulin, Dugo Selo – Novska te Petrinja – ekipa koja je slobodna.

U drugom kolu 5. studenog, u Krapinu dolazi uvijek nezgodan Ogulin koji je s velikim ambicijama kao i Krapina ušao u novu sezonu pojačan jednim od najviših igraća lige Špeharom (214 cm).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba