Portugalskoj zvijezdi na naplatu došlo ponašanje s utakmice na Old Traffordu

POTRES U MANCHESTERU: United izbacio Cristiana Ronalda iz momčadi

Objavljeno: 20.10.2022. zagorjeinternational

U derbiju 12. kola engleskog nogometnog prvenstva na Old Traffordu Manchester United je pobijedio Tottenham 2:0 odigravši vjerojatno svoju najbolju utakmicu sezone, a Cristiano Ronaldo nije ni ulazio u igru. Otišao je prema svlačionici prije kraja utakmice, a kako piše The Athletic, a prenosi Index, odmah je otišao i sa stadiona bez da je slavio pobjedu sa suigračima.

Nakon Daily Mailove objave da je Ronaldo napustio stadion jer je odbio ući u igru s klupe, klub je objavio da je Portugalac, ipak do daljnjega izbačen iz momčadi:

– Cristiano neće biti dio momčadi Manchester Uniteda u utakmici protiv Chelseaja koja se igra u subotu. Ostatak momčadi priprema se zajedno za tu utakmicu.

The Athletic doznaje i da Ronaldo neće trenirati s momčadi, a Unitedov menadžer Erik ten Hag izbjegao je direktan odgovor na pitanje je li dopustio Ronaldu da otiđe dok su mu suigrači još nastupali:

– Vidio sam ga, ali nisam s njim o tome pričao. Raspravljat ćemo o tome. Sad slavimo pobjedu. Ne želim sada o tome, sutra ćemo. Volio bih zadržati fokus na momčadi i sjajnoj predstavi svih 11 igrača i zamjena. Bila je to timska izvedba.

Nizozemski trener nedavno je izjavio da bi Cristiano mogao biti velik faktor na utakmicama, ali bi morao prihvatiti da će najčešće ulaziti s klupe… Ronaldo je ove sezone za Manchester United odigrao 12 utakmica, osam u Premier ligi te četiri u Europa ligi. Zabio je ukupno dva pogotka, po jedan u svakom natjecanju, a u Europa ligi je jednom i asistirao. Portugalac, koji će u veljači navršiti 38 godina, ugovorom je za Manchester vezan do kraja sezone.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba