Pogledajte čiji je vrt najljepši u Međimurju

ZA TURIZAM: ˝Apsolutni smo prvaci u Hrvatskoj kada se govori o uređenju okoliša˝

Objavljeno: 15.10.2022. zagorjeinternational

Turistička zajednica Međimurske županije u suradnji s Međimurskim novinama i ove je godine organizirala dodjelu priznanja u akciji ‘Čiji je vrt najljepši’. Ambasadore zelenila i međimurskog cvjetnjaka najprije je u svom vrtu u Okruglom Vrhu ugostio prošlogodišnji pobjednik Josip Radek-Hari.

Prvo mjesto, titulu najljepšeg vrta u Međimurju 2022. godine, ponio je vrt Suzane Kemec iz Prekope. Vrt je poseban po tome što ima preko 350 vrsta hosta te kaskadni dio s preko 1000 različitih biljaka. Drugo mjesto odnijela je Suzana Belić iz Preloga, a treće mjesto Nada Lajtman iz Čakovca. Priznanja i titulu ambasadora zelenog Međimurja primili su i ostali sudionici: Bojana Novak iz Martinuševca, Rozina Fučko iz Ivanovca, Lidija Žganec iz Savske Vesi, Nada Dvanajščak iz Dragoslavca, Anika Bašek iz Ivanovca, Milena i Dejan Marodi iz Murskog Središća, Andrijana Drk iz Ivanovca, Predrag i Karmela Maček iz Remisa, Darinka Trojnar iz Nedelišća, Irena Zamuda iz Praporčana, Katarina Petrović iz Podturna i Ivica Dodlek iz Miklavca.

– Kada naši gosti prolaze Međimurjem u njihovim okućnicama vide ljubav i pažnju koju pridaju i veliko hvala što brigom o svojim vrtovima i okućnicama doprinose činjenici da smo zaista apsolutni prvaci u Hrvatskoj kada se govori o uređenju okoliša što je iznimno važno za razvoj našeg turizma – poručio je međimurski župan Matija Posavec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter