Fanove o svojoj smrti obavijestio porukom na društvenim mrežama

Preminuo svjetski prvak i dvostruki srebrni olimpijac Alexandros Nikolaidis

Objavljeno: 14.10.2022. zagorjeinternational

U dobi od 42 godine je preminuo bivši svjetski i europski prvak u taekwondou te dvostruki srebrni olimpijac, Alexandros Nikolaidis, piše Gol.Dnevnik.hr.

Tekvandoist je posljednje dvije godine od javnosti skrivao svoju bolest, ali je sve pripremio za tužni dan, pa tako i poruku koja se nakon smrti objavila na njegovu profilu na Instagramu i Twitteru, kojom je šokirao i u tuzi ostavio sve svoje fanove i prijatelje jer su mnogi upravo na taj način saznali da je preminuo.

-Ako čitate ovu poruku, to znači da sam otišao na bolje mjesto. Posljednje dvije godine bolovao sam od raka za čiji je tip devet od deset grčkih liječnika prvi put čulo. Moj doktor je pomjerio nebo i zemlju ne bi li me spasio. Nikad se nisam upitao ‘zašto ja’ jer se može dogoditi svakome. Odlazim kao sretan čovjek. Ispunili su mi se snovi, a toliko sam puta bio na podiju i predstavljao svoju zemlju – napisao je Alexandros Nikolaidis, dodavši:

– Bio sam toliki sretnik da me voli najdivnija žena na svijetu. Ako se nekome u mojoj obitelji ovo moralo dogoditi, bolje da je meni nego mojoj djeci. Dragi prijatelji, svi smo putnici na ovom svijetu i bitno je što ostavljamo iza sebe – stoji u objavi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba