U Hrvatskoj posjetili 800 prodajnih mjesta iz raznih djelatnosti

Tajni kupci provjeravali kvalitetu usluge u regiji – evo kako stoji Hrvatska

Objavljeno: 07.10.2022. zagorjeinternational

Među zemljama u regiji prema kakvoći usluga na prodajnim mjestima, Hrvatska se ove godine našla na četvrtom mjestu. Kako piše Poslovni.hr, Hrvatska je iza Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije. Pokazalo je to istraživanje “Regionalna usluga-GUEST” agencije Heraklea u suradnji s agencijama iz regije. Radi se o 14. istraživanju kvalitete usluga u regiji koje je od 1. lipnja do 8. srpnja provela Heraklea u suradnji s agencijama za tajnu kupnju iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Naime, tajni kupci u Hrvatskoj su posjetili 800 prodajnih mjesta iz raznih djelatnosti – autoindustrije, benzinskih postaja, financijske industrije, maloprodaje, turističko-ugostiteljskih objekata i objekata uslužnih djelatnosti, a mjerili su osnovne elemente dobre odnosno kvalitetne usluge poput pozdrava, utvrđivanja potreba/želja kupaca, poznavanja proizvoda, nuđenja dodatnog proizvoda te zahvale na posjetu.

Hrvatska je tako, s prošlogodišnjeg drugog, pala na četvrto mjesto (72,47 posto) i ostvarila najveći pad rezultata kada se uspoređuju rezultati po državama i to za 4,01 postotni bod u odnosu na prošlu godinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba