˝Kako smo dospjeli ovdje?˝ i ˝Mistero buffo˝

SUVREMENO U ZAGORJU: Stižu odlične predstave uz besplatan upad

Objavljeno: 05.10.2022. zagorjeinternational

Kuća Klajn u Klanjcu ove subote i narednog utorka dovodi dvije odlične predstave koje nemojte nikako propustiti! Predstave su besplatne, a jedino što trebate je rezervirati svoje mjesto.

Kako smo dospjeli ovdje? (Kako smo prišli do sem?) slovenska je predstava dvojice autora i izvođača, vrsnih pripovjedača Gregora Zorca i Mateja Recera u produkciji ljubljanskog teatra Glej i mariborskog Momenta, a na programu je u subotu 8.10. u 19 sati.

Predstava se izvodi na slovenskom jeziku uz hrvatske titlove.

Mistero buffo, virtuozna oda glumačkom umijeću u režiji Lee Delong i izvedbi Dražena Šivaka u Kući Klajn gostovat će u utorak 11.10. u 19 sati. Ova nagrađivana predstava je nastala po tekstu Daria Foa, u produkciji Grupe i Triko Cirkus Teatra iz Zagreba.

Predstave će se održati u dvorani kina, a ulaz je besplatan uz prethodnu rezervaciju mjesta putem maila ([email protected]) ili putem Facebook stranice Kuće Klajn.

Sve informacije i dodatne materijale možete preuzeti na ovoj poveznici.

Izvedbe su realizirane u sklopu programa Suvremeno u Zagorju u organizaciji Kućnog kolektiva i Kuće Klajn, sufinancirane sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Krapinsko-zagorske županije, u partnerstvu s Gradom Klanjcem i Kulturnim centrom Klanjec, zagrebačkim Kazalištem Grupa i kazalištem Glej iz Ljubljane. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter