Već služi zatvorsku kaznu zbog drugih nedjela

Muškarac (29) osumnjičen da je ubio vlastitog djeda (89) i njegovo tijelo sakrio u šumu 

Objavljeno: 04.10.2022. zagorjeinternational

Mladi muškarac (29) koji je prošle godine na splitskim Firulama i Blatinama staklenom bocom i kamenom napao dvije žene, sada je osumnjičen i za ubojstvo svog djeda (89) koji je nestao na području Gline još 2019. godine, javlja HRT.

Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja koje je započelo 28. prosinca 2019. godine kada je PU sisačko – moslavačka zaprimila dojavu o nestanku starijeg muškarca (89), do sada je provedeno niz operativnih mjera, dokaznih radnji i vještačenja. 

Prema provedenom, utvrđeno je da postoji sumnja da je 29-godišnjak u razdoblju od 16. do 19. prosinca 2019. došao do obiteljske kuće svoga djeda u mjestu Roviška te ga je, nakon verbalnog sukoba, predmetom više puta udario s namjerom da ga ubije. 

Muškarac je od zadobivenih ozljeda preminuo, a s namjerom da se riješi tijela, 29-godišnjak ga je sakrio u obližnjoj šumi. Dijelovi tijela su pronađeni u prosincu prošle godine.

Inače, 29-godišnjak trenutno služi zatvorsku kaznu zbog drugih nedjela, a sada je protiv njega na Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena još jedna kaznena prijava.

Policija je priopćila da je istraga još u tijeku, a više detalja poput motiva ubojstva bit će poznato po njenom završetku. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter