Dolaze 3. Humski dani glume

U dvije večeri publiku će zabavljati sedam glumačkih družina sa sedam predstava, a ulaz je besplatan

Objavljeno: 03.10.2022. zagorjeinternational

Humsko amatersko kazalište, u suradnji s Udrugom ‘Kultokaj’, za sve ljubitelje amaterskog kazališta i dobre komedije 7. i 8. listopada u kinodvorani Hum na Sutli pripremaju 3. Humske dane glume. 

Program će svake večeri početi u 18 sati, a ulaz je, kao i proteklih godina, besplatan za sve gledatelje. U dvije će večeri na pozornicu stati čak sedam glumačkih družina iz Krapinsko – zagorske, Varaždinske i Međimurske županije te iz Slovenije, a posjetitelje, osim kazališnih predstava, očekuju i brojna mala iznenađenja. Program će voditi Ivan Pogačić.

Prve večeri 3. Humskih dana glume odigrat će se četiri humoristične predstave: “Na mene nejte računati“ u izvedbi Dramske Diletantske Družine KUD-a Kaštel Pribislavec, “Studentice“ KUD-a “Lepoglavski pušlek“, “Eva, vura, raj i Adamov kraj“ u izvedbi Dramske sekcije KUD-a ‘Sv. Jeronim’ Štrigova te predstavu “Na poročnem potovanju“ Ljubiteljske gledališke skupine Zgrebaši, TKŠD Pečarovci, dok će program upotpuniti Lora Miklaužić te Lana i Lorena Hlupić svojim glazbenim izvedbama.

Druge večeri 3. Humskih dana glume posjetitelje očekuju tri humoristične predstave: “Penzionerska nepravda“ u izvedbi Veselih penzića, dramske sekcije Udruge umirovljenika Hum na Sutli, “Čišćeju je došej kraj“ Dramske sekcije KUU ‘Društvo žena’ Gornji Kraljevec te “Rastava braka“ Dramske udruge ‘Kaj’ iz Zaboka, dok program upotpunjuju Mihael Preglej i Filip Iveković.

– Smijeh i zabava su zagarantirani, a na vama je samo da dođete! Vidimo se već idućeg vikenda – poručili su organizatori. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba