Nastavak NTC učenja u Radoboju

Nakon uspješnog ljetnog kampa, sada kreću i radionice s hvaljenim i priznatim sustavom učenja stručnjaka Ranka Rajovića

Objavljeno: 30.09.2022. VH

Nakon uspješnog NTC kampa u Radoboju koji se održao ovog ljeta, NTC učenje nastavlja svoj program u Hrvatskom zagorju. Oduševljena djeca, zadovoljni predavači i domaćini, potaknuli su NTC tim da organizira i NTC radionice u Radoboju. 

U radu NTC radionica primjenjivat će se NTC sustav učenja autora Ranka Rajovića, inače dugogodišnjeg člana Odbora svjetske MENSE za rad s darovitom djecom i suradnika UNICEF-a za rani razvoj djece. NTC program nastao je kao plod želje da se djeci omogući ostvarenje osobnih potencijala, ali i kao potreba da se prevladaju sve prisutnije poteškoće kao što su poremećaj govora, čitanja i pisanja. 

Program se uspješno primjenjuje u 18 država Europe, a jedna od njih je i Hrvatska, gdje je Rajović rado viđen gost na stručnim i znanstvenim skupovima. NTC sustav učenja verificiran je i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i to od 10. srpnja 2018. godine.

Svojim prepoznatljivim programom autor Rajović i predavači NTC tima, omogućit će djeci učenje kroz igru i istraživanje s ciljem da se potakne razvoj vještina, znanja i emocija koje se u svakodnevnom životnom ritmu usporeno razvijaju ili sasvim zapostavljaju.

Pozivaju se djeca od tri do 10 godina da se pridruže NTC radionicama, da uče igrajući se i da, uz pomoć i usmjeravanje NTC tima, postanu djeca spremna na izazove koje nam donosi novo doba u budućnosti. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba