‘SpiderMartin’

Bivši učenik novomarofske Srednje škole, uspješni motociklist Martin Vugrinec, posjetio školu i družio se s učenicima

Objavljeno: 30.09.2022. zagorjeinternational

Poznati motociklist i bivši učenik Srednje škole Novi Marof Martin Vugrinec u četvrtak se vratio u školske klupe i sa sadašnjim srednjoškolcima podijelio svoja iskustva iz ovog adrenalinskog sporta. 

Poznati novomarofski motociklist Martin Vugrinec, poznat kao ‘SpiderMartin’ svoje je afinitete prema moto svijetu pokazao već u ranoj fazi svog života što je prilikom posjeta svojoj bivšoj srednjoj školi podijelio sa sadašnjim učenicima. Već s 12 godina došao je do trkače licence, a od tog trenutka Martinovi uspjesi nižu se jedan za drugim, te je danas jedan od najtalentiranijih vozača u ovom dijelu Hrvatske.

Bila je ovo prilika da novinarska grupa Srednje škole Novi Marof s Martinom održi intervju, a talentirani Novomarofčanin otkrio im je kako je biti učenik i uz to se baviti motociklizmom, kako je tekao njegov put prema uspjehu i kako se nosio sa svojim usponima i padovima.

Priliku za razgovor sa ‘SpiderMartinom’ imali su i ostali učenici škole koji su saznali nešto više o Martinu i ovom uzbudljivom sportu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba