U današnjoj epizodi kviza ‘Potjera’ srušen rekord

Lovac Krešo igrao protiv kolege s faksa, nakon završne potjere zapljeskao cijeli studio  

Objavljeno: 29.09.2022. zagorjeinternational

Epizoda HRT-ovog kviza ‘Potjera’ emitirana danas, bila je nešto posebnija nego inače, barm za lovca koji je ovog puta bio Krešimir Sučević Međeral. Naime, u završnoj se potjeri ‘lovac’ borio protiv svojeg kolege s fakulteta koji je svojim znanjem iznenadio sve, pa i Krešu, piše 24sata.

U današnjoj su epizodi protiv lovca igrali Sven, Luka, Zlatko i Ivan. Međutim, nitko osim Svena Marcelić iz Zadra, ujedno i kapetana ove ekipe, nije uspio doći u završnu potjeru.

Sven je u minuti brzopoteznih pitanja osvojio 31.500 kuna, no odlučio je uzeti višu ponudu koja je iznosila 115.000 kuna i uspio se izboriti za svoje mjesto u završnoj potjeri. Pohvalio ga je pritom i sam lovac rekavši kako se nada da će tako dobro znanje pokazati i ostali natjecatelji. 

Ipak, Sven je u završnoj potjeri ostao sam, ali to ga, očito, nije smelo. Naime, nakon dvije minute odgovaranja na pitanja, bio je čak 22 koraka ispred lovca, a pljeskom mu je na tome čestitao cijeli studio. 

screenshot HRT

– Ovakvi rezultati nisu ni na probi, da jedna osoba to može napraviti, možda je to jer se čitalo brzo – rekao je Krešo prije svoje završne potjera, a voditelj Joško Lokas dodao je da nikada niti jedna grupa nije došla do takvog rezultata. 

Završna je potjera također završila pozitivno za Zadranina jer ga lovac Krešo nije uspio uloviti. 

screenshot HRT

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba