U mobitelu supruge pronašao poruke koje joj je slao svećenik

PRIJAVIO GA NADBISKUPIJI: “Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu“

Objavljeno: 28.09.2022. zagorjeinternational

U slavonskoj općini Sikirevci, lokalni svećenik je uhvaćen u aferi s jednom udanom mještankom, piše Index.hr.

Naime, suprug mještanke u telefonu svoje supruge pronašao je poruke za koje se ispostavilo da ih je razmjenjivala sa župnikom. On se obratio nadbiskupiji te u razgovoru s biskupom i tajnikom nadbiskupije zatražio da svećenika razriješe dužnosti. Kako navodi Index.hr, budući da se ni nakon više od tjedan dana nakon što se obratio nadbiskupiji, to još uvijek nije dogodilo, odlučio je progovoriti javno.

-Moja supruga se njemu na ispovijedi požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svećenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da ju više ne gleda kao svećenik, nego kao muškarac – ispričao je za Index.hr.

Poruke je pronašao slučajno – supruga je od njega krila dio poruka na mobitelu, odnosno štitila ih je šifrom, a onda se ispostavilo da se iza šifre kriju svećenikove poruke. Uvjerio se u to i kad je u ime supruge poslao nekoliko poruka svećeniku koji je na njih brzo odgovorio.

-Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorištava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se svećenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao s 12 žena u mjestu, ovo nije prvi put – rekao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter