Prijepodnevni aktualac Hrvatskog sabora započeo je baš burno

KAKAV NEUGODNJAK: Međunožje zastupnika Bulja ukralo šou, komentari pljuštali sa svih strana

Objavljeno: 28.09.2022. Marta Čaržavec

Budući da je zasjedanje Hrvatskog sabora koje je trebalo biti prije dva tjedna odgođeno zbog premijera Andreja Plenkovića koji je bio u izolaciji zbog pozitiviteta na koronavirus, jutros je započelo aktualno prijepodne na kojem pitanja postavlja 40 zastupnika. Dakako, aktualno je jutro počelo baš burno, a na samom početku Miro Bulj iz Mosta bio je glavni akter neugodnjaka koji će, nesumnjivo, postati viralan na društvenim mrežama.

Na samom početku sjednice, Karolina Vidović Krišto je dobila tri opomene od saborskog predsjednika Gordana Jandrokovića koji joj je, na kraju gungule, zabranio da dalje govori.

– Ne može više govoriti – rekao joj je Jandroković.

– Završit ćete kao Sanader, ovo nije Sjeverna Koreja, nego Hrvatska – odgovorila mu je Vidović Krišto, a onda se javio Bulj o povredi poslovnika.

– Ovaj aktualni sat je besmislen. Džaba krečimo. Ovdje se jedino treba raspravljati o pljački i krađi neviđene, ostavci Vlade jer je narod izgubio nadu – rekao je Bulj pa i on zaradio opomenu. Jednu, pa drugu, a ne zbog otvorenog šlica…

– Dobivate opomenu. Izvolite sjesti. Dvije opomene ste dobili – rekao je Jandroković Bulju pa su isti glas pričali svaki o svom pa je Bulj krenuo govoriti o slobodi govora i vidno iznerviran govorio kako se jedino treba govoriti o pljački u INA-i, a onda je zaradio i treću opomenu.

– I vama treća opomena. Ne možete više govoriti. Još bih vam nešto želio reći, ali neću javno, ali ne bi vam bilo baš zgodno. Pitajte suradnike koji su vam bliže… Dođite k meni pa ću vam reći – dodao je onda Jandroković.

– Ja da dolazim k tebi? Neću – rekao je Bulj.

– Onda ništa – rekao je Jandroković, a Saborom je zaorila buka koju su stvorili komentari zastupnika.

– Sad ste znatiželjni svi, ali dobro, budete vidjeli kasnije – završio je Jandroković, aludirajući na otvoren zatvarač na hlačama zastupnika Bulja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba