Ona voli biti gola, prodaje svijeće s mirisom vagine i vibratore, a jučer je proslavila 50. rođendan

˝Otvorim si konzervu ‘Eve’ i imam isti miris njenog pi***a za jeftinije˝

Objavljeno: 28.09.2022.

Gwyneth Paltrow koja je prije par godina napustila glumačku karijeru i krenula u vlastiti biznis brenda ‘Goop’ kroz koji svojim kupcima nudi razne proizvode među kojima možete pronaći sitnice za dom, odjeću, ali i seksualne igračke.

Proizvod koji je privukao najviše pažnje, ali i koji se našao na metu mnogih kritika je svijeća koja nosi ime “This smells like my vagina”, u prijevodu “Ovo miriše poput moje vagine”, a miriše na cedrovinu, divlju ružu, citrus i sljezovku. Njena cijena? 500 kuna plus 197 kuna poštarine. Ova je svijeća nastala u suradnji s parfumerijom ‘Douglas Little’, a prema navodima, dok je Gwyneth isprobavala različite mješavine i pripravke i pomirisala upravo ovaj uskliknula je ‘ovo miriše kao vagina’ i to je bio početak.

Iako su njeni proizvodi rasprodani i na njih čeka preko 20.000 kupaca, u Hrvatskoj je, sudeći po komentarima ispod objavljenog članka u drugim medijima, to ipak malo drugačije. Vaginalni sram zauzeo je veliki prostor u životima Hrvata, čini se da smo od oslobađanja žena još uvijek jako daleko pa jedna obična svijeća izaziva komentare poput ˝Otvorim si konzervu Eve i imam isti miris njenog pičića za jeftinije˝, ˝A da proba s mirisom iz čmara?˝, ˝Ukiseljenu verziju ili? Pitam za prijatelja˝.

Gwyneth je jučer navršila 50 godina, a na svom Instagram profilu kojeg prati 8,1 milijuna ljudi obilježila ga je fotografijom na kojoj je gola i premazana zlatnim uljem. Broj lajkova sakriven je od javnosti, ali zato ispod fotografije stoji gotovo 8000 komentara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba