Zvonimir Vlahović (TK Krapina) istrčao Berlinski maraton!

˝Zvone, ne sumnjamo u to da će ova prekrasna priča koju si započeo u Bostonu, nastavio u Berlinu, postati stvarnost i u New Yorku˝

Objavljeno: 26.09.2022. zagorjeinternational

U nedjelju, 25. rujna 2022. godine održan je 48. BMW Berlinski maraton, na kojem je ove godine nastupilo čak 45.527 trkačica i trkača!

– Ispada da svaki put kad netko od članova TK Maraton Krapina nastupi na maratonu u Berlinu, Eliud Kipchoge sruši svjetski rekord! Naime, naš Miljenko Hršak nastupio je na Berlinskom maratonu 2018. godine, kad je Eliud Kipchoge postavio novi svjetski rekord. Tri godine kasnije, na Berlinskom maratonu nastupio je i naš Zvonimir Vlahović – i paf, Eliud Kipchoge Berlin istrči za 2:01:09, što je za ravno pola minute bolje od njegovog starog svjetskog rekorda! Eliude, vrijeme je da malo podvučemo crtu i napravimo ceh… Šalu na stranu, naš Zvone istrčao je Berlinski maraton za 2:59:18, s prosječnim tempom po kilometru 4:15. Svi vi koji pratite ovaj sport i u trčanju ste, ne trebamo pričati dalje, sve je jasno…Nismo još gotovi s pohvalama na račun našeg Zvonimira. Treba istaknuti da je osim Berlinskog maratona, Zvonimir istrčao i Bostonski maraton (također ove godine)! Drugim riječima, Zvone je uspješno istrčao dva od šest “najjačih” maratona na svijetu! A prema informacijama koje smo dobili od glavnog protagonista ove divne priče, sljedeći maraton koji mu se nalazi na horizontu je Big Apple, odnosno New York – kažu iz TK-a Krapina.

– Zvone, ne sumnjamo u to da će ova prekrasna priča koju si započeo u Bostonu, nastavio u Berlinu, postati stvarnost i u New Yorku! A nakon toga, vidjet ćemo. Teoretski gledajući, onda mu na popisu 6 najvećih i najpoznatijih svjetskih maratona ostaju London, Tokyo i Chicago – poručili su na kraju svog posta na Facebook-u.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba