Čudno se ponašao

Odvela svog psa na šišanje, a kući se vratila s tuđim – pogrešku je shvatila tek nakon četiri mjeseca  

Objavljeno: 25.09.2022. zagorjeinternational

Jedna je vlasnica svog psa, mješanca njemačkog ovčara i newfoundlandera, odvela na šišanje u salon za kućne ljubimce kao što to obično čini, a nakon što je pas bio ošišan, došla je po njega.

Odmah po izlasku iz salona joj je ponašanje njenog psa bilo malo neobično jer se pas ponašao drugačije nego inače, no smatrala je da je to samo zato što je bio u stresnom okruženju sam, pa je mislila da će doći k sebi kada bude u svojoj kući. Međutim, ni nakon nekog vremena pas se i dalje nije počeo ponašati ‘normalno’, prenosi Večernji list.

– Nakon četiri mjeseca brige o psu, moja majka dobila je neočekivani telefonski poziv od salona u kojem šišamo psa, a oni su joj objasnili kako je došlo do gadne zabune. Naime, četiri mjeseca brinuli smo se o psu kojega smo zvali Emma i koji je izgledao točno kao naš pas, ali to nije bila ona – pojasnila je žena te rekla da su ih zamolili da odmah dođu u salon jer je došao drugi vlasnik s istim psom i također je tvrdio da se njegov pas otkako je bio na šišanju ponaša vrlo čudno i drugačije no inače.

Pas o kojem su se one brinule zvao se Bear, a ispostavilo se su Bear i njihova Emma psi iz istog legla, pa nije čudno što su izgledom bili identični. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba