Mladi zagorski borci odlični na kickboxing natjecanju "Moslavac Open 2022"

Briljirala Ines Petanjko iz KBK Krapina s dva zlata, na postoljima i njen kolega iz kluba te trojac iz svetokriškog KBK-a ‘Bušido’

Objavljeno: 25.09.2022. AB

U Popovači je u subotu održano natjecanje u kickboxingu, “Moslavac Open 2022”, na kojem je ukupno sudjelovalo 123 natjecatelja iz 19 klubova, među kojima i dva zagorska.
Mladi zagorski borci ponovno su postigli zavidne retzultate. Kickboxing klub Bušido iz Svetog Križa Začretja nastupio je s tri natjecatelja u disciplini Point fighting. Hana Mikulec je u kategoriji mlađe kadetkinje početnice nastupila u dvije težinske skupine, do 32 kilograma i osvojila treće, a u kategoriji do 37 kilograma drugo mjesto. Rafael Bešker je u skupini kadeti mlađi početnici do 37 kg osvojio drugo mjesto, dok je Tomislav Vrankovečki u skupini kadeti mlađi do 42 kg bio treći.


Kickboxing klub Krapina imao je dvoje predstavnika u tri discipline. Ines Petanjko imala je savršen dan i na borilištubila nepobjediva, pa je u kategoriji do 55 kg među starijim kadetkinjama u point fightingu osvojila prvo mjesto, a na najviše postolje popela se i u disciplini light contact. Ivano Capek tek je ove godine ušao u natjecateljsku ekipu starijih kadeta te je u kick lightu, u kategoriji do 63 kg osvojio treće mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba