Ne tako davno je prigovarala kako estradnjaci nemaju posla, pa su joj savjetovali da kopa krumpire

Nina Badrić nosi torbu od 34.000 kuna: “Lako se meni u životu obući koja sebi mogu priuštiti neku skupu stvar”

Objavljeno: 24.09.2022. zagorjeinternational

Pjevačica Nina Badrić na svojem je Instagramu objavila svoju novu modnu kombinaciju koju je odjenula za jedno putovanje u Sloveniju. 

Pjevačica je odjenula crne hlače s bijelim detaljima i crno – bijelu prugastu majicu te crvenu jaknu, no to nije ono što je privuklo pažnju. Naime, ‘outfit’ je začinila torbom Yves Saint Laurent koja stoji vrtoglavih 34.000 kuna, piše 24sata.

U komentarima je ispod objave pjevačica dobila brojne pohvale na račun izgleda i stila, a i sama je prije nekoliko godina otkrila tko su za nju modne ikone.

– Kod nas je danas moda, forsiranje modnih komada. Ne volim to kod nas, da svaka žena koja ima više novaca kupi par komada, i ona je modna ikona. Lako se meni u životu obući koja sebi mogu priuštiti neku skupu stvar, ali to za mene nije stil – napisala je Badrić na svojem Facebooku i dodala da su za nju modne ikone one djevojke koje se znaju odjenuti za male novce. 

Podsjetimo, pjevačica je početkom koronakrize dospjela u središte medijske pozornosti kada se na društvenim mrežama oglasila sa zamolbom da Ministarstvo dozvoli estradnim umjetnicima da ponovno rade, a brojni su joj građani tada savjetovali da posla uvijek ima te da neka ide kopati krumpire kako bi zaradila. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba