‘Dražen Petrović Memorial Fight Night’ u Zaboku

NAKON GODINU I POL PONOVNO U RINGU: Ivana Habazin 22. listopada ide po pojas pred domaćom publikom

Objavljeno: 24.09.2022. zagorjeinternational

Naša najbolja boksačica, Zlatarčanka Ivana Habazin se nakon godinu i pol duge stanke vraća u ring i to u svom rodnom kraju, Hrvatskom zagorju.

Habazin će se 22. listopada u Zaboku boriti za WBC Silver pojas u velter kategoriji protiv Australke Diane Prazak, bivše dvostruke svjetske prvakinje, piše 24sata, a sam meč će se održati na dan rođenja košarkaškog velikana Dražena Petrovića, stoga i sam event nosi ime ‘Dražen Petrović Memorial Fight Night’. Uz to, istog dana će i Habazin puniti 33 godine. 

Uzbuđenje nije ni krila ni ona sama, a na svojem je Facebooku napisala koliko joj je drago da će se boriti pred svojom publikom.

– Sretna sam što mogu najaviti da će moj sljedeći meč biti u Zaboku (Hrvatska), 22. listopada, 2022., gdje će mi protivnica za WBC Silver svjetsku titulu biti Diana Prazak. Eventom će se odati počast košarkaškoj legendi Draženu Petroviću, jer 22. listopada je njegov rođendan, ali i moj. Uzevši u obzir sve te okolnosti, uzbuđena sam što ću se boriti u Hrvatskoj, ispred mojih navijača i čast mi je što ću odati počast sjajnom čovjeku i omiljenom heroju Draženu Petroviću – napisala je Habazin. 

Osim Habazin, ponajbolji hrvatski teškaš Agron Smakići borit će se za WBO-ov europski pojas u sunaslovnoj borbi večeri, u ring će i Hrvoje Sep te Ivica Bačurin.

Inače, Ivana Habazin u profesionalnoj karijeri ima 21 pobjedu i četiri poraza, a posljednji put je u ringu bila u travnju 2021. godine kada je slavila protiv Gruzijke Čahvašvili. 

Facebook, Ivana Habazin

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba